
سینما - آنجلینا جولی و پدرش جان وویت بازیگر برنده اسکار حدود 10 سال با هم قهر بودند.
این پدر و دختر بالاخره سال گذشته پس از نزدیک به 10 سال قهر با یکدیگر آشتی کردند و اخیرا جان وویت درمورد شیرینی زندگی در کنار دخترش حرفهایی زده است.
وویت 72 ساله که بازی به یادماندنی در کنار داستین هافمن در «کابوی نیمهشب» در کارنامه خود دارد، در گفتوگو با دیلیمیل گفت: «ناگهان همه چیز عوض شد و همه چیز را متفاوت دیدم. این لحظه زندگی مرا تغییر داد. دختر و خانواده مرا به من بازگرداند. در کنار اَنجی بودن برایم بسیار ارزشمند است.»
این دو سال 2002 پس از گفتوگوی جنجالی پدر در تلویزیون قهر کردند، وویت در این مصاحبه گفته بود: «او به کمک نیاز دارد چون دچار مشکلات روانی شدیدی است.»
با این حال هر دو درمورد قهر خود صحبتی با رسانهها نکردند. جولی سال 2007 به نشریه ایونینگ استاندارد لندن گفت: «امیدوارم رابطه من و پدرم در آینده خصوصیتر باشد... هر شب برای یکدیگر بهترین آرزوها را میکنیم و سعی میکنیم به طریقی دوباره با هم ارتباط برقرار کنیم.»
جولی کودک در آغوش پدرش
سال گذشته خبر آشتی این دو با انتشار عکس دو نفرهای از آنها به تیتر اصلی رسانهها بدل شد. وویت در آن زمان گفت تماشای زوج جولی و براد پیت و شش فرزند آنها یکی از بزرگترین لذتهای زندگی او است.
وویت در مصاحبه جدید خود افزود: «عاشق نوههایم هستم، آنها عشق زندگی من هستند. آنها مرا احساساتی و شاکر میکنند. وقتی با آنها هستم شاد و خندان هستم. انجی هم بسیار خوشحال است.»
جان وویت سال 1979 برای بازی در «بازگشت به خانه» اسکار بهترین بازیگر مرد را به خانه برد. او برای بازی در «کابوی نیمهشب»، «قطار افسارگسیخته» و «علی» نامزد اسکار بوده است. «مخمصه»، «ماموریت: غیرممکن»، «ترانسفورمرها» و «نجاتیافتگان» از دیگر فیلمهای معروف این بازیگر هستند.
آخرین فیلمی که از جولی روی پرده رفت «پاندای کونگفوکار 2» بود، او به تازگی فیلمبرداری «در سرزمین خون و عسل» در مقام کارگردان را به پایان برده است.
چاقترين شهروند اماراتي براثر تشديد بيماري تنفسي و فشارخون راهي بيمارستان شد.

شامس الحسبي شهروند اماراتي با وزن بالغ بر 240 کيلوگرام براثر تشديد بيماري تنفسي و فشارخون به بيمارستان خليفه در ابوظبي منتقل شد.
اين فرد 35 ساله كه از دو سال گذشته به شدت بر وزن وي اضافه شده است و از سال گذشته با بيماريهاي فشار خون و مشکل تنفسي دست و پنجه نرم ميکند.
پزشکان بيمارستان خليفه ابوظبي اعلام کردند که در يک هفته آينده در کنفرانس خبري تمام گزارشهاي مربوط به چاقترين شهروند اماراتي و مراحل مداواي وي را به خبرنگاران اعلام خواهند کرد.
راحت ترین مردم دنیا
1. دانمارک "Denmark"
ميزان رضايتمندى مردم از زندگى: 90.1
خشنودى پيش بينى شده با زندگى آينده: 92.3
ميزان توليد ناخالص داخلى در سال 2009: $68,362
نرخ بيکارى: 2%
کشور پادشاهى دانمارک در صدر اين گزارش قرار دارد و بر اساس پژوهش هاى انجام شده، شادترين مردم دنيا در دانمارک زندگى مى کنند. دانمارک در حدود 5.5 ميليون نفر جمعيت دارد و درصد فقر در اين کشور بسيار ناچيز است. براحتى ميتوان فهميد که چرا دانمارک شادترين مردم جهان را دارد چرا که سطح آموزش و پرورش در اين کشور بسيار بالاست. مدارس از کيفيت بالاى آموزشى برخوردارند و ميزان شهريه مدارس خصوصى با توان مالى مردم سازگار است و مردم اين کشور هم از درآمد خوبى برخودار هستند. دانمارک با کشورهاى آلمان، سوئد و نروژ هم مرز است. متوسط عمر افراد در حدود 78 سال ميباشد. در آمد سرانه مردم دانمارک 34.600 دلار در سال است. دانمارک از دموکراسى، برابرى اجتماعى و محيط صلح آميزى برخوردار و کشورى شکوفا و آباد است.

2. فنلاند "Finland"
ميزان رضايتمندى مردم از زندگى: 85.9
خشنودى پيش بينى شده با زندگى آينده: 88.0
ميزان توليد ناخالص داخلى در سال 2009: $55,344
نرخ بيکارى: 6.4%
از نظر روحيه شاد و سطح زندگى مردم فنلاند در رده دوم جهان قرار دارند. داراى 5.200.000 نفر جمعيت است و متوسط طول عمر افراد 79 سال و درآمد سرانه مردم اين کشور 30.900 دلار است. داراى مرز مشترک با سوئد، روسيه، استونيا و نروژ ميباشد. اين کشور از نظر استاندارد هاى بهداشت و پزشکى و آسايش مردم در سطح بسيار بالايى قرار دارد و فقر در اين کشور تقريبا قابل ذکر نيست.
3. هلند "Holland"
ميزان رضايتمندى مردم از زندگى: 85.1
خشنودى پيش بينى شده با زندگى آينده: 88.2
ميزان توليد ناخالص داخلى در سال 2009: $55,453
نرخ بيکارى: 4.5%
هلندى ها نيز سومين رده از اين ليست را به خود اختصاص داده اند. حکومت هلند پادشاهى مشروطهاست که در آن شاه يا ملکه نقشى در سياست ندارد و تنها نماد ملى است. هلند در واقع يک دلتاى سرسبز است که رودخانههايى چون راين از ميان آن مىگذرد. از اين رو هلند کوه ندارد و ارتفاع بلندترين تپه در جنوب اين کشور ۳۲۲ متر بيشتر نيست.

4. سوئد "Sweden"
ميزان رضايتمندى مردم از زندگى: 82.7
خشنودى پيش بينى شده با زندگى آينده: 85.6
ميزان توليد ناخالص داخلى در سال 2009: $54,908
نرخ بيکارى: 6.4%
مردم سوئد چهارمين کشور شاد و سرزنده جهان هستند. داراى 9 ميليون جمعيت و متوسط طول عمر 81 سال و درآمد سرانه افراد اين کشور 28.900 دلار ميباشد. اين کشور ماليات بسيار بالايى از شهروندان خود دريافت ميکند اما در عوض يکى از بهترين سيستم هاى سلامتى و بهداشت در اروپا را داراست. مزاياى دريافتى و کار و شرايط مناسب آن خنده بر لبان شهروندان سوئدى ميآورد. مردم اين کشور براستى از آزاديها و حقوق قانونى برخوردارند. مردم عادى اين کشور در صورت تمايل ميتوانند نامه هاى رسمى نخست وزير را ببينند! سوئد با کشورهاى دانمارک، نروژ و فنلاند هم مرز است.

5. ايرلند "Ireland"
ميزان رضايتمندى مردم از زندگى: 81.1
خشنودى پيش بينى شده با زندگى آينده: 91.4
ميزان توليد ناخالص داخلى در سال 2009: $63,788
نرخ بيکارى: 6.2%
ايرلندى ها پنجمين کشور شاد جهان هستند. ايرلند با 4 ميليون جمعيت و متوسط عمر 78 سال و درآمد سرانه 41.000 دلار در سال و اقتصاد کاملا باز و سيستم آموزشى بسيار بالا و سطح زندگى قابل مقايسه با استانداردهاى اروپايى، توانسته است که آسايش و آرامش و شادى را به مردم کشورش به ارمغان بياورد. مشکل مسکن وجود ندارد و درجه فقر و بيکارى بسيار پائين است. متوسط طول عمر افراد 80 سال و در آمد سرانه مردم اين کشور 35.700 دلار ميباشد.

6. کانادا "Canada"
ميزان رضايتمندى مردم از زندگى: 78.0
خشنودى پيش بينى شده با زندگى آينده: 87.3
ميزان توليد ناخالص داخلى در سال 2009: $46,799
نرخ بيکارى: 6.1%
کانادايى ها در رده ششم قرار دارند و داراى 33 ميليون جمعيت و متوسط عمر 80 سال و درآمد سرانه 34.000 دلار که خود نشان از آرامش و آسايش است. کانادا داراى سيستم بهداشت و پزشکى فوق العاده بالايى ميباشد و درصد جرائم در اين کشور بسيار پائين است. کانادا از نظر استاندارد زندگى در رده 3 کشور بالاى رده بندى جهانى قرار دارد.

7. سوئيس "Switzerland"
ميزان رضايتمندى مردم از زندگى: 77.4
خشنودى پيش بينى شده با زندگى آينده: 80.9
ميزان توليد ناخالص داخلى در سال 2009: $65,563
نرخ بيکارى: 3%
کشور آرام و زيباى سوئيس در رده هفتم جدول شادترين مردم جهان قزار دارد. داراى 7.5 ميليون جمعيت است و متوسط طول عمر در اين کشور در حدود 81 سال ميباشد. نرخ جرائم در سوئيس بسيار پائين است و کشور از زير بناى محکم اقتصادى برخوردار است. در آمد سرانه مردم اين کشور 32.300 دلار است. مرکز صليب سرخ جهانى در اين کشور قرار گرفته است. فعاليت هاى ورزشى از جمله اسکى و قايقرانى نقش بسزايى در زندگى روزمره مردم اين کشور دارد. معدل بودجه سلامتى براى هر نفر در اين کشور در سال 3.445 دلار است. داراى مرز مشترک با آلمان، فرانسه، ايتاليا و اتريش ميباشد.

8. نيوزيلند "New Zealand"
ميزان رضايتمندى مردم از زندگى: 76.7
خشنودى پيش بينى شده با زندگى آينده: 85.5
ميزان توليد ناخالص داخلى در سال 2009 :$ 30,556
نرخ بيکارى: 4%
نيوزيلند يا زلاندنو کشورى در جنوب غربى اقيانوس آرام است و در رده هشتم اين رده بندى قرار دارد. نيوزيلند فاصله زيادى با ديگر خشکىهاى کره زمين دارد، بطوريکه استراليا نزديکترين همسايه اين سرزمين در دو هزار کيلومترى آن قرار دارد. نرخ بارورى در نيوزيلند به نسبت کشورهاى توسعه يافته بسيار بالا است.
هر زن نيوزيلندى به طور ميانگين ۲/۲ فرزند را در طول عمر خود به دنيا مىآورد. اميد به زندگى هر کودک دختر ۸۱/۹ سال و هر پسر ۷۷/۹ سال است.

9. نروژ "Norway"
ميزان رضايتمندى مردم از زندگى: 76.5
خشنودى پيش بينى شده با زندگى آينده: 84.3
ميزان توليد ناخالص داخلى در سال 2009: $98,822
نرخ بيکارى: 2.6%
نروژ هم نهمين کشور انتخابى در اين مجموعه مىباشد. مساحت نروژ ١٥٥/٣٨٥ کيلومتر مربع است. ۹۴/۲ درصد خاک کشور، زمين قابل کشت است. نروژ ٥٤٤/٢ کيلومتر مرز مشترک با همسايگان خود دارد. با فنلاند ۷۲۹ کيلومتر، با سوئد ٦١٩/١ کيلومتر و با روسيه ۱۹۶ کيلومتر. اين کشور يکى از بهترين و مرغوبترين چاههاى نفت دنيا را در اختيار دارد. همينطور به علت اينکه نروژ را دريا احاطه کرده، يکى از چرخههاى اقتصاد اين کشور را آبزيان دريايى تشکيل دادهاند.
لازم به ذکر است که نروژ 3 نوع ماهى دارد که در هيچ جاى دنيا يافت نمى شود. در بيشتر مناطق شمالى نروژ معمولا شش ماه شب است و شش ماه روز است. اکثر مناطق شمالى نروژ معمولا 9 ماه در سال بارش برف و باران را به همراه دارد.

10. بلژيک "Belgium"
ميزان رضايتمندى مردم از زندگى: 76.3
خشنودى پيش بينى شده با زندگى آينده: 75.5
ميزان توليد ناخالص داخلى در سال 2009: $49,888
نرخ بيکارى: 6.5%
پادشاهى بلژيک، دهمين انتخاب اين رده بندى کشورى است در غرب اروپا. پايتخت آن بروکسل است. در شمال با هلند، در شرق با آلمان، در جنوب شرقى با لوکزامبورگ، در جنوب با فرانسه و از شمال غربى با درياى شمال مجاور است. بلژيک يکى از مهم ترين و اصلى ترين اعضاء اتحاديه اروپا به شمار مىرود. زندگى فرهنگى بلژيک به تمرکز بين هر اقليت گرايش دارد.